EFECTO CARPEX

Köpüklü Halı Şampuanı

EFECTO CARPEX<p> Köpüklü Halı Şampuanı

EFECTO CARPEX

Köpüklü Halı Şampuanı

Elde yıkama için köpüklü halı şampuanıdır. Her türlü halı, döşeme ve kumaş kaplı yüzeylerin temizliğinde kullanılan alkali madde içermeyen parfümlü halı ve tekstil şampuanıdır.

  • Hijyenik Temizlik Sağlar. ·Halı şampuanı ve leke çıkarıcıdır.
  • Halı ve tekstilin rengini korur. ·Kalıntı bırakmaz.
  • Kalıcı ve hoş bir koku bırakır. ·Çok amaçlıdır.

 

Suyla yıkanabilen tüm yüzeylerde güvenle kullanılabilen, etkili, yumuşak, leke sökücü genel temizlik ürünü ve halı şampuanıdır. Günlük temizlik, halı, tekstil, duvar, cam, koltuk, yer temizliği ve leke çıkarıcı olarak kullanılır. Bürolar, banyolar, tuvaletler, duvarlar, zemin ve mobilya temizliğinde kullanılabilir. Özellikle günümüz profesyonel housekeeper ihtiyaçları için geliştirilmiştir. EFECTO CARPEX etkili bir leke sökücüdür. Çok amaçlıdır. Bir çok farklı ürünün yerini tutabildiği için çok ekonomiktir. Çok farklı bir kimyevi yapıya sahiptir. İçerdiği etkin leke sökücüler tam anlamı ile bir sinerji oluştururlar. Kahve, çay, yağ, tükenmez kalem, mürekkep, çini mürekkebi, nikotin lekeleri ve pişmemiş taze tüm gıda maddesi lekelerinde etkilidir. Özellikle döşemelik kumaş ve benzeri tekstil ürünlerin için geliştirilmiştir. Yüzeyde ve tekstil üzerinde kalıntı bırakmaz, renkleri soldurmaz, ağartmaz ve kir kusmasına engel olur.

Uygulama

Manuel Temizlik : Kovada hazırlanmış solüsyon köpürtülür. Elde edilen köpük bir sünger veya fırça yardımı ile yüzeylere uygulanır.

Köpüklü Halı Yıkama : Cila makinasına takılan halı yıkama pedi ile köpüklü yıkama yapılır. Daha sonra ıslak kuru elektrikli süpürge ile çekilir.

Mop ile Halı Yıkama : Çift kovalı paspasta hazırlanan EFECTO CARPEX  solüsyonu, deterjanlanmış mop iyice sıkıldıktan sonra cila makinesi ile yer silinir. Mop kire doyduktan sonra temiz su bölümünde yıkanır, sıkılır ve temizlik işlemine devam edilir. Sıhhi temizlikte sünger veya bez ile uygulanabilir. Normal kullanım dozajlarında durulama gerektirmez. Yüzeyde iz ve kalıntı bırakmaz ve kalıcı bir parlaklık sağlar. Spreyle de uygulanabilir.

Ürün Sipariş Formu

    ETİKETLER: , ,
    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.